Субота, 26 Верасень 2015 23:17

У Мінску адбылося адкрыццё моладзевага араторыя

Аўтар Уладзіслаў Зарэцкі ASC
26 верасня адбылося адкрыццё мінскага араторыя імя Святога Яна Боско. Распачалося свята а 15.00  для юнакоў з 6 га па 9 клас і завяршылася а 17.00 святой Імшой. Адначасова святая Імша стала пачаткам свята для моладзі, якая крыху старэй!
Падчас Імшы Ксёндз Павел Шчарбіцкі SDB звярнуў увагу прысутных на неабходнасць давярацца Богу, распачынаючы новыя крокі ў сваім жыцці. 
 
Удзел у свяце прыняло каля 30 чалавек. Арганізатары, натхнёныя дэвізам салезіянскай сям’і на распачаўшыся год - “Разам з Езусам перажывем авантуру Духа Святога”, - запрапанавалі ўдзельнікам адправіцца ў імправізаваны турыстычны шлях. Прыпынкамі на гэтым шляху былі вясёлыя гульні і запальныя танцы. На працягу ўсяго шляху ўдзельнікі праяўлялі камандны дух, кемлівасць і спрытнасць. 
 
Для салезіянскай сям’і вельмі важным момантам з’яўляецца слоўка на дабранач. Не стаў выключэннем і дадзены вечар. Ксёндз Павел распавёў прысутным цікавую  гісторыю, у якой яшчэ раз звярнуў увагу на неабходнасць даверу да Бога. Завяршаючым момантам стала дыскатэка і салодкі стол.
 
Такім чынам мінскі араторый можна лічыць афіцыйна адчыненым. Таму шчыра ўсіх запрашаем, араторый працуе з чацверга па нядзелю з 18.00 да 21.00, а кожную пятніцу ў 20.00 ёсць магчымасць памаліцца на святым ружанцы.  Жадаем усім добрага настрою і Божага Благаслаўлення.

 

Апошнія навіны

Думкі ксяндза Боско

Пан Бог не глядзіць на род працы, Ён звяртае ўвагу на мэта таго, хто яе выконвае. Бо ўсе заняткі аднолькава высакародныя, таму што аднолькава выглядаюць у вачах Бога.

Св. Ян Боско